Van chaos naar structuur met bedrijvengidsen

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Steeds meer zaken kunnen online geregeld worden en daardoor zijn er ook steeds meer websites die je helpen met eenzelfde probleem. Vindt echter maar eens meteen een website die je verder helpt! Bij het zoeken naar ondernemingen kun je specifiek zoeken in een bepaalde regio. Echter, zullen niet alleen regionale bedrijven meteen op de eerste pagina van Google worden weergegeven. Bedrijvengidsen zorgen dat jouw zoekopdracht enkel relevante firma's oplevert, waardoor jij bedrijven kunt vergelijken voor de juiste keuze.

Met gemak de juiste bedrijven vinden

Bedrijvengidsen bieden je de mogelijkheid bedrijven te zoeken binnen een bepaalde categorie. Wil je specifiekere resultaten, dan kun je zoekopdrachten specificeren tot een bepaald gebied (provincie en/of stad). In sommige gevallen zelfs op een bepaald product of dienst. Hierdoor verkrijg je enkel een overzicht van relevante ondernemingen.

Weergegeven bedrijven bevatten over het algemeen een korte bedrijfsomschrijving en de contact- en adresgegevens. In sommige gevallen krijg je daarbij een overzicht van aangeboden producten en/of diensten, merken en bedrijfsnieuws. Heb je interesse in een bedrijf, dan ben je met één klik op de website van dit bedrijf. Een voorbeeld van een dergelijke breed opgezette bedrijvengids is deze telefoongids voor bedrijven. Een voorbeeld van een meer gespecialiseerde bedrijvengids is deze coachinggids van CoachCircle.

(Gratis) Vermeldingen voor bedrijven

Online bedrijvengidsen hebben veelal een standaard aanbod van gratis vermeldingen. Dit houdt in dan algemene bedrijfsinformatie, openingstijden en adres- en contactgegevens worden weergegeven zonder dat hier een vergoeding tegenover staat. Wil je nog beter vindbaar zijn, dan kun je al dan niet betaald meer informatie weergeven die je opvallender en herkenbaarder maken bij de consument.

Heb je al een vermelding, maar zijn gegevens niet meer actueel dan heb je 24/7 de mogelijkheid foute gegevens zelf aan te passen dan wel door te geven aan de betreffende bedrijvengids. Hierdoor voorzie je (potentiële) klanten van up-to-date informatie, die ervoor kan zorgen dat je aan het eind van het jaar een beter resultaat behaald.

Uw advertentie hier?