Neuken en gezondheid

De behoefte aan seks is een natuurlijke verschijning die mannen en vrouwen met elkaar verbinden. Door seks kan men zich voortplanten, maar het kan ook je relatie in stand houden en het is goed voor je gezondheid. 

Neuken & afvallen

Dat een neuk partij goed is voor je gezondheid komt misschien een beetje als een verrassing uit de hoek, maar het is eigenlijk heel logisch. Door seks met je partner krijg je een fijn gevoel waardoor je een goede gemoedstoestand krijgt. Maar er is meer aan de hand bij het neuken. Bij het neuken verbrandt je met de juiste neuk technieken (zie de pagina Neuken - standjes van Droomvrouwen Verleiden) namelijk calorieën en dat is goed voor je buik- en beenspieren. Dus minder naar de sportschool en meer het bed in duiken voor te neuken. Dat is namelijk goed voor je figuur!

Voel je fijner

Uit onderzoek is tevens gebleken dat seks stress verminderd en de bloeddruk verlaagt. Wanneer je regelmatig geneukt hebt reageer je rustiger op stressvolle situaties, zoals bijvoorbeeld spreken in het openbaar. Ook word je door middel van seks intiemer met je partner. Hierdoor ontwikkelt je lichaam oxytocine. Dit zorgt voor vertrouwen en verbondenheid. Hierbij ondersteunt oxytocine de aanmaak van endorfines, wat ook wel bekend staat als natuurlijke pijnstiller of gelukshormoon. Kortom: je voelt je een stuk fijner en gelukkiger!

Neuk en je wordt minder vaak ziek

Neuk je regelmatig dan krijg je een hogere weerstand. Je hebt namelijk een hoger gehalte van Immunoglobuline A in je immuunsysteem. Dit houdt in dat je meer anti-lichaampjes in je bloed hebt, wat ervoor zorgt dat je minder kans hebt op infecties. Wanneer de griep heerst, is seks dé manier om te voorkomen dat dit kwaaltje ook jouw kant op komt. Ook is de conditie van je hart beter wanneer je regelmatig vrijt. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat minimaal 2x per week neuken de kans op een hartaanval met de helft verminderd ten opzichte van iemand die minder dan 1x per maand seks heeft.

Kortom neuken en gezondheid gaan samen door het leven. Het is belangrijk om je seksuele gezondheid een beetje op peil te houden om je gelukkiger te voelen en gezond te zijn.

Terug naar Dating
Uw advertentie hier?