Welke zonnepanelen installateur kies jij?

Dankzij de hoge energiekosten zijn zonnepanelen zeer interessant geworden voor huishoudens. Het is namelijk handig om zelf van stroom te voorzien en hierdoor de energiekosten laag te houden. Het aanschaffen van zonnepanelen is al een lastig proces en dit geldt doorgaans ook voor het kiezen van een geschikte installateur. Waar kijk jij na bij een installateur?

Het is van essentieel belang dat zonnepanelen op de juiste wijze geplaatst worden. Het is belangrijk dat de veiligheid gewaarborgd wordt en dat de zonnepanelen voor een lange tijd hun werk doen. Daarnaast is het prettig om vakkundig advies te krijgen van een installateur en uiteraard ook garantie. Het vinden van een goede installateur lijkt eenvoudig, maar helaas is dit niet altijd het geval. Voordat je gaat zoeken naar een installateur raden wij jou aan om een aantal kenmerken te selecteren die voor jou belangrijk zijn. Wanneer jij een keuze moet maken, kun je op deze kenmerken terugvallen en kijken welke installateur het beste uit de bus komt. Alle informatie voor het bepalen van deze kenmerken bij het plaatsen van zonnepanelen vindt u op Energie51.

Vergelijken van installateurs

In Nederland en België zijn er veel installateurs te vinden met ieder zijn eigen aanbiedingen. Door de grote hoeveelheid wordt het vaak niet overzichtelijk. Om meer duidelijkheid te krijgen, wordt er een zonnepaneel vergelijker geraadpleegd. De vergelijker zorgt voor een duidelijker overzicht van diverse installateurs. Zo kun je onder andere vergelijken op merk, kosten, opbrengst, type, garantie, kwh (vermogen) en nog meer. Door te vergelijken kun je flink wat kosten besparen. Het maakt het zoeken naar verschillende offertes ook een stuk eenvoudiger. Gebruik de online vergelijker voor zonnepanelen vergelijken, laat jouw gegevens achter en ontvang binnen enkele dagen een aantal offertes.

De keuze blijft bij jezelf!

Wanneer je kiest voor een vergelijker, wordt je niet gepusht om een installateur te kiezen. De vergelijker zorgt alleen voor een duidelijk overzicht en geeft advies over bepaalde kenmerken. De keuze van installateur ligt daarna volledig in eigen hand. Het is overigens ook mogelijk om de installateurs te benaderen en jouw eigen wensen op tafel te leggen. Door een gesprek kun je doorgaans net wat meer informatie los wekken.

Terug naar Huis en tuin
Uw advertentie hier?